خانه / دسته‌بندی نشده / ارزش غذایی گوشت جوجه مرغ های محلی

ارزش غذایی گوشت جوجه مرغ های محلی

جوجه مرغ های بومی و محلی پرندگانی با گوشت بسیار سالم هستند به خصوص جوجه هایی که بصورت ارگانیک در شمال کشور پرورش می یابند از گوشتی با ارزش غذایی بالا برخوردار می باشند.
جوجه مرغ های محلی جوجه هایی با گوشت بسیار کم چرب و با گوشتی بدون کلسترول بد می باشند که امروزه بیشترشان در شمال کشور بصورت ارگانیک و طبیعی رشد می یابند.
گوشت این جوجه ها نسبت به مرغ های بالغ میزان چربی بسیار کمتری دارد و حتی میزان کلسترول و چربی شان از گوشت جوجه های صنعتی و پرورشی به مراتب کمتر است.
در حال حاضر گوشت جوجه های محلی با بهترین درجه کیفی در بازار ارائه می گردد و بعنوان یک گوشت سفید با ارزش غذایی و درمانی فراوان شناخته می شود.

خواص و ارزش غذایی گوشت کم چرب جوجه محلی

جوجه مرغ های محلی گوشت شان بسیار کم چرب است و همانطور که می دانید طیور و دام ها هر چه سن کمتری داشته باشند از گوشتی با چربی کمتر برخوردارند و این نیز در گوشت جوجه مرغ های محلی صادق است ولی جالب اینجاست که جوجه های محلی به خاطر اینکه بیشتر بصورت ارگانیک در مکان های طبیعی رشد می یابند از چربی کمتری نسبت به جوجه های پرورشی برخوردارند به بیانی دیگر میزان چربی جوجه های محلی از سایر جوجه های پرورشی کمتر بوده و کلسترول پایینی دارند.
گوشت این جوجه ها از پروتئین و ریز مغذی هایی همچون فسفر و آهن یا روی سرشار است و علاوه بر آن میزان پروتئین نیز در آن بالاست اما میزان انرژی در ران بیش از سینه می باشد.
ناگفته نماند میزان پتاسیم مورد نیاز بدن تان را می توانید با مصرف گوشت این جوجه ها بدست آورید و حتی اسید آمینه های ضروری را که بدن قادر به ساختشان نیست، در گوشت جوجه های محلی می توانید یافت کنید.
منبع: خوراک دام و طیور ایران

مطلب پیشنهادی

راه های تشخیص جنسیت جوجه مرغ و خروس

راه های تشخیص جنسیت مرغ و خروس را در زمان جوجگی بسیار متنوع و زیاد …

پاسخی بگذارید