خانه / جوجه پرورشی / ارزشیابی غذایی گوشت جوجه مرغ های پرورشی

ارزشیابی غذایی گوشت جوجه مرغ های پرورشی

گوشت جوجه مرغ های پرورشی که از پرجمعیت ترین طیور پرورشی اند، دارای ترکیباتی عالی و مفید است که در این بحث به ارزشیابی و تشریح ترکیبات غذایی و فواید این گوشت می پردازیم.
از پرجمعیت ترین و سودمند ترین طیور پرورشی مرغ های گوشتی می باشند که جوجه های این طیور نیز در بازار تجارت گوشت مورد توجه زیاد قرار گرفته اند چراکه گوشت این جوجه ها تردی خاص به خودش را دارد و در طبخ هر غذایی کاربرد خواهد داشت.
این گوشت نوعی گوشت همه کاره است که هم از نظر قیمت مناسب بوده و هم از نظر طعم اما خوب است بدانید که ترکیبات غذایی و خواص این گوشت هم همانند قیمت و طعمش در بهترین سطح قرار دارد ازین رو می خواهیم به ارزشیابی غذایی این گوشت بپردازیم.

خواص گوشت جوجه مرغ و ترکیبات آن

جوجه مرغ های پرورشی و گوشتی از گوشت پرخاصیتی برخوردارند که این گوشت حاوی ترکیبات ارزنده و مفیدی می باشد. این گوشت از بهترین منابع پروتئینه است که ما انسان ها برای تامین اسیدآمینه مورد نیاز بدن مان از پروتئین حیوانی استفاده می کنیم و گوشت جوجه در این خصوص بهترین انتخاب به حساب می آید چراکه در پروتئین های خود بهترین و کمیاب ترین اسید آمینه را جمع کرده است.
بسیاری از افراد گوشت خوار هستند و در عین حال می خواهند از شر چاقی و کلسترول بالا در امان بمانند ولی گاهی مصرف گوشت را نمی توانند کنترل کنند و ناخواسته دچار چاقی یا بیماری های مربوط به کلسترول بالا می شوند، این افراد چنانچه از گوشت جوجه استفاده کنند بی شک کلسترول شان را کاهش میدهند و می توانند ضمن خوردن یک گوشت خوش طعم و مقوی در راستای حفظ سلامت شان گامی بردارند و کلسترول را بکاهند.
گوشت جوجه بسیار کم چرب بوده و کلسترول کمی دارد و کاهنده کلسترول بد خون محسوب می شود همچنین پروتئین این گوشت بزرگسالان را از پوکی استخوان محافظت می کند.
بر اساس مطالعات انجام شده افرادیکه طی چهار سال پروتئین حیوانی به اندازه کافی دریافت کرده اند بعد از آن کمتر دچار بیماری های مربوط به پوکی استخوان شده اند ولی افرادیکه در این چهار سال پروتئین حیوانی کمی دریافت نموده اند بیش از دیگران در معرض بیماری های پوکی استخوان و دندان قرار گرفته اند که این نتایج نشان دهنده ارزش تغذیه ای و خواص گوشت جوجه را می رساند چراکه گوشت جوجه بهترین پروتئین را در اختیار مان می گذارد.
گوشت جوجه برای پیشگیری و حتی درمان برخی از سرطان ها مفید است و بخاطر اینکه منبعی غنی از ویتامین ب می باشد بهترین پیشگیری را از سرطان خواهد داشت زیرا موادی همچون نیاسین برای جلوگیری از سرطان مفیدند.
ویتامین ب موجود در این گوشت نیز نه تنها برای پیشگیری از سرطان مفید است بلکه در تامین انرژِی و نگهداری آن در بدن هم می توان خود را نشان دهد و بطور کلی موجب حفظ انرژِی فرد مصرف کننده گردد.
در مجموع مصرف گوشت جوجه های پرورشی برای هر فردی مفید و سودمند است و خانواده ها می باید آن را در سبد غذایی شان قرار دهند و بهتر است آن را بصورت آب پز استفاده کنند.
منبع: خوراک دام و طیور ایران

مطلب پیشنهادی

خرید گوشت ارزان قیمت جوجه پرورشی

گوشت جوجه های پرورشی امروزه با ارزان ترین قیمت ها و همچنین بصورت اینترنتی در …

پاسخی بگذارید